Συνεχίζεται ο άστατος καιρός

  • Τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται νεφώσεις, που θα είναι κατά τόπους αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών νεροποντών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, τοπικά νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 3 και μεσημέρι νοιτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη στη Μακεδονία και τη Θράκη τις πρώτες πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές και το μεσημέρι και το απόγευμα σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και πιθανώς στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια, δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s