Συννεφιά και τοπικές βροχές για σήμερα

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός με κατά τόπους βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

  • Αττική

Παροδικές νεφώσεις θα καλύψουν σήμερα τον ουρανό της Αττικής, που το μεσημέρι προς το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Μικρή πιθανότητα στα βορειοδυτικά για πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

  • Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά το μεσημέρι προς το απόγευμα. Ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα θα δείξει από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

  • Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Σχεδόν αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός ενώ το μεσημέρι προς το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά Ιονίου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

  • Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι και βελτίωση του καιρού από το βράδυ προβλέπονται για σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέου από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 9 και 21 βαθμούς Κελσίου.

  • Κυκλάδες, Κρήτη

Στις Κυκλάδες θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή κατά τόπους το πρωί. Στην Κρήτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι, από βόρειες διευθύνσεις 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, που θα εξασθενήσουν το απόγευμα από τα δυτικά. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα Δωδεκάνησα Ιονίου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Φθινοπωρινός προβλέπεται ο καιρός και την Παρασκευή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s