Συννεφιά και βροχές σήμερα

Τοπικές βροχές αναμένονται στα νοτιοανατολικά και τις απογευματινές ώρες το ίδιο σκηνικό θα καταγραφεί και στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων 4 με 6, ενώ θα ενισχυθούν τη νύχτα στο Ιόνιο στα 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s