Κακοκαιρία και σήμερα

Κρύο και τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το απόγευμα αναμένεται βαθμιαία εξασθένηση των βόρειων ανεμών στα ανατολικά.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις το πρωί, ενώ υπάρχει η πιθανότητα εκδήλωσης βροχών. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη, στη δυτική, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και θα υπάρξει βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και ενδέχεται στα ορεινά να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s