Κλέφτης κερνούσε γλυκά με υπνωτικά στο Παρίσι

  • Μία 88χρονη κατάφερε και έπιασε στα πράσα τον 64χρονο κακοποιό
Η παρισινή αστυνομία συνέλαβε χθες έναν 64χρονο κλέφτη που λήστευε, κυρίως, ηλικιωμένους, αφού προηγουμένως, τους κερνούσε γλυκά «βουτηγμένα» σε ναρκωτικές ουσίες ή υπνωτικά. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Λε Παριζιέν ο 64χρονος γνώριζε τα θύματά του έξω από μαγαζιά στα παρισινά προάστια και τα καλούσε στη συνέχεια σπί του για καφέ ή τσάι με γλυκά.

Είχε κλέψει τουλάχιστον 20 ανύποπτους ανθρώπους ηλικίας 75 έως 85 ετών από το Μάιο του 2008. Αφού άδειαζε τις τσάντες και τα πορτοφόλια των θυμάτων του, τηλεφωνούσε σπίτι τους για να μάθει το ΡΙΝ των λογαριασμών τους, λέγοντας πως τηλεφωνεί από την αστυνομία για να επιβεβαιώσει την καταγγελία τους και να σταματήσει κάθε μελλοντική συναλλαγή. Ο 64χρονος βρήκε το δάσκαλό του στο πρόσωπο μίας 88χρονης γυναίκας που προσποιήθηκε ότι έφαγε το εμπλουτισμένο με υπνωτικά γλυκό ενώ το έφτυσε!

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι της μύριζε σαν ποντικοφάρμακο και υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε ως άλλη Μις Μαρπλ αποπειράθηκε να το ανακαλύψει, όπερ και εγένετο. Στη συνέχεια, η τολμηρή ηλικιωμένη, προσποιήθηκε την κοιμισμένη και είδε τον κλέφτη να ψαχουλεύει την τσάντα της και να παίρνει το πορτοφόλι της. Έβαλε τις φωνές και τον ανάγκασε να φύγει, χωρίς, όμως να καταφέρει να πάρει πίσω τα χρήματά της.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s