Νεφώσεις, βροχές και χιονοπτώσεις σήμερα

Ύφεση θα παρουσιάσει σήμερα η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται λίγες τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, καθώς και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ στα πελάγη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις σημειωθούν στα γύρω ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο, στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Από το βράδυ στα βορειοδυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και οι βροχές θα ενταθούν, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s