Σε απεργίες προχωρά η ΟΜΕ – ΟΤΕ

Με απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις, απαντά η ΟΜΕ-ΟΤΕ στις πρόσφατα ανακοινωθείσες απολύσεις, περίπου 120 τον αριθμό, στην Cosmote, με το αιτιολογικό της κατάργησης δραστηριοτήτων της εταιρίας. Η ΟΜΕ-ΟΤΕ εξήγγειλε 24ωρη προειδοποιητική απεργία για την προσεχή Παρασκευή, 4 του μηνός σε όλο τον Όμιλο του ΟΤΕ την Παρασκευή 4-3-2011. Την άλλη Τρίτη, θα καθοριστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Η Συνδικαλιστική Οργάνωση κάνει λόγο για εργοδοτική αυθαιρεσία και ανάλγητη συμπεριφορά και καλεί τη Διοίκηση του ΟΤΕ και της COSMOTE να πάρουν πίσω τις απολύσεις, να σταματήσουν κάθε ενέργεια άσκησης του Διευθυντικού Δικαιώματος σε ζητήματα που βρίσκονται στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης και να προσέλθουν για υπογραφή Σ.Σ.Ε. που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα των εργαζόμενων και του Ομίλου Επιχειρήσεων ΟΤΕ.

Παράλληλα, καλεί το σύνολο των εργαζόμενων του Ομίλου ΟΤΕ σε μποϋκοτάζ όλων των Γερμανικών προϊόντων, γιατί επιτέλους θα πρέπει και οι «στρατηγικοί σύμμαχοι» να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ αλλά και της χώρας, δεν θα γίνουν οι «κουβαλητές» των κερδών της Ντόϊτσε Τελεκομ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s