Προβλήματα στην Αττική από τη νεροποντή

  • Θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη

Περισσότερες από 90 κλήσεις για άντληση υδάτων και για πτώσεις δέντρων στην Αττική έχει δεχθεί μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης η Πυροσβεστική υπηρεσία.

Φωτογραφία αρχείου

Φωτογραφία αρχείου

Οι κλήσεις αφορούν κυρίως στις περιοχές της Γλυφάδας, του Γέρακα, της Εκάλης και των Μελισσίων. Ακόμη εκδόθηκε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, για το σύνολο των θαλάσσιων περιοχών της χώρας πλην Κυκλάδων και Επτανήσων.

  • Αγνοείται 31χρονος

Την ίδια ώρα, το λιμενικό διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό 31χρονου που αγνοείται από χθες στη θαλάσσια περιοχή όρμου Βουρλιάς Τολού, από όπου είχε ξεκινήσει με το σκάφος του για ψάρεμα. Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε μόνο το σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Λιγονερίου Σπετσών.

Απαγόρευση απόπλου από τον Πειραιά

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στα πελάγη οδήγησαν τις αρχές να εκδώσουν απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία μέχρι τουλάχιστον το πρωί της Παρασκευής. Εν τω μεταξύ, το πλοίο “Ιεραπετρα” που εκτελούσε το δρομολόγιο της άγονης γραμμής με αφετηρία τον Πειραιά και τελικό λιμάνι την Ρόδο, προσέκρουσε στην προβλήτα της Ρόδου και λόγω του απαγορευτικού έμεινε εκεί. Είχε 75 επιβάτες, 5 φορτηγά, 8 Ι.Χ. και 2 δίκυκλα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s