Απόπειρα κλοπής στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του δήμου Αθηναίων

Μετά το ριφιφί στη διεύθυνση Προμηθειών


Απόπειρα κλοπής σημειώθηκε στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για την Υπηρεσία του δήμου η οποία πληρώνει τις ενταλματοποιημένες οφειλές προς τρίτους. Οι επίδοξοι διαρρήκτες προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα αλλά ο συναγερμός του συστήματος ασφαλείας λειτούργησε κανονικά με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να τραπούν σε φυγή. Στο μεταξύ ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες που διέρρηξαν τη Διεύθυνση Προμηθειών του Δήμου Αθηναίων.

Είναι φανερό πως δεν πρόκειται για “τυχαία” περίπτωση, αλλά ένας Θεός ξέρει τι καθεστώς ίσχυε επί τόσα χρόνια δεξιάς διακυβέρνησης του Δήμου! Αυτοί που έκαναν κουμάντο στα οικονομικά του δήμου στα χρόνια που ήσαν δήμαρχοι όλοι οι κάθε φορά επίδοξοι σωτήρες του, από τον Εβερτ μέχρι τον πλέον άχρηστο Νικήτα Κακλαμάνη, έχουν κάθε λόγο τώρα να [κλέψουν και να] κρύψουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο, αφού δεν είχαν προλάβει να το κάνουν, πιστεύοντας προφανώς ότι η διοίκηση του δήμου θα παρέμενε στα χέρια της Δεξιάς.

Δήμαρχε Καμίνη, κάνε ό,τι είναι δυνατό για να βρεθούν οι δράστες  (και της κλοπής των υπολογιστών) μπας και βρεθεί άκρη με τις τόσες απατεωνιές που πιθανόν έγιναν όλα αυτά τα χρόνια!!! Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι αθώα, μετά το ριφιφί στη διεύθυνση Προμηθειών, η απόπειρα κλοπής στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου…

Σχετικά άρθρα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s