Σταθερό το κόμιστρο των ταξί για τη διαδρομή από και προς το «Ελ.Βενιζέλος»

  • Στα 35 ευρώ η μονή ταρίφα

  • Στο σταθερό ποσό των 35 ευρώ (μονή ταρίφα) διαμορφώνεται από την 1η Φεβρουαρίου το κόμιστρο των ταξί για τη διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρου Βούγια, θεσπίζεται τιμολόγιο κομίστρων για τα επιβατικά δημόσιας χρήσης αυτοκίνητα (ταξί), από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στο ποσό των 35 ευρώ από τις 5 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (μονή ταρίφα) και 50 ευρώ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί (διπλή ταρίφα).

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, το δικαίωμα εκκίνησης (πτώση σημαίας), τα πρόσθετα του αεροδρομίου και των αποσκευών και τα διόδια της Αττικής Οδού.

Οι διαδρομές στις οποίες ισχύει το εν λόγω τιμολόγιο είναι:

Από και προς το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό ή αφετηρία εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οι οδοί Αλεξάνδρας, Ζαχάρωφ, Μεσογείων, Φειδιππίδου, Μιχαλακοπούλου, Σπύρου Μερκούρη, Βρυάξιδος, Υμηττού, Ηλ.Ηλιού, Αμβ.Φραντζή, Λ.Συγγρού, Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Ιερά Οδός, Κωνσταντινουπόλεως, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη, Καρόλου, Μάρνη, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερόμενων λεωφόρων – οδών).

Σε περίπτωση που η ώρα εκκίνησης και λήξης της διαδρομής είναι νωρίτερα ή αργότερα από τις 05.00 ή τις 24.00, τότε η τιμή καθορίζεται από την ώρα άφιξης στον προορισμό.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s