Κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της Αττικής λόγω απεργίας

  • Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό σήμερα ενώ ήδη τα προβλήματα στους δρόμους του λεκανοπεδίου είναι έντονα σύμφωνα με την Τροχαία Αθηνών εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ) και τις υπόλοιπες συγκοινωνιακές εταιρείες. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο με αποτέλεσμα να αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού. Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σοβαρά είναι τα προβλήματα στους βασικότερους οδικούς άξονες της Αθήνας, όπως ενημερώνει η Τροχαία Αθηνών, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψους του Χολαργού, τη Λεωφόρο Κηφισίας, την άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τη Λαγουμιντζή και τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισού, στην Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, στην Αλεξάνδρας, την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Λεωφόρο Ηλιουπόλεως και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος από την Αλίμου έως το στάδιο Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά. Προβλήματα σηναντώνται επίσης στην Κατεχάκη και στο Λιμάνι του Πειραιά. Σημειώνεται ότι σήμερα δεν ισχύει ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s