ΟΑΕΕ: Ασφαλισμένος απείλησε να κάψει ζωντανή υπάλληλο

Ασφαλισμένος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών απείλησε το πρωί της Πέμπτης να κάψει ζωντανή υπάλληλο του Οργανισμού μέσα στο γραφείο της στην οδό Τσίλερ 50 στα Πατήσια.  Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο 65χρονος ασφαλισμένος πριν απο 15 μέρες είχε καταθέσει τα δικαιολογητικά του για να πάρει σύνταξη και κάθε ημέρα πήγαινε στο συγκεκριμένο παράρτημα για να ρωτήσει τους υπαλλήλους για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ετσι έκανε και σήμερα το πρωί. Ξαφνικά, όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, πέρασε απο το γκισέ, περιέλουσε την υπάλληλο και τον εαυτό του με εύφλεκτο υγρό (πιθανότατα βενζίνη), την έδεσε με σύρμα στη καρέκλα, έβγαλε έναν αναπτήρα και απειλούσε να την κάψει να αυτοπυρποληθεί.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ο ασφαλισμένος δεν προχώρησε στην απειλή του. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι αρχικά σχημάτισαν την εντύπωση πως ο ασφαλισμένος σκόπευε να αυτοπυρποληθεί καθώς είχε έντονη την οσμή απο την βενζίνη. Λίγο αργότερα η υπάλληλος μεταφέρθη στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ ενώ ο ασφαλισμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s