Συνταξιούχος δασκάλα δωρίζει υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα

Ένα υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα μεταφοράς προσωπικού, προσφορά της συνταξιούχου δασκάλας, Παναγιώτας Σταμπουλή, θα παραδοθεί στο κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Εθελοντών – Πυροσβεστών Χαλκιδικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Θεόδωρος Νικολαϊδης, η δωρεά αποτελεί προσφορά της 68χρονης στη γενέτειρά της, την Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μια περιοχή η οποία, όπως είπε, υπέστη μεγάλες καταστροφές από την πυρκαγιά του 2006 και οι ανάγκες σε πυροσβεστικά μέσα είναι πολύ μεγάλες.

Ο κ. Νικολαϊδης χαρακτήρισε την προσφορά «δωρεά ουσίας» και «κατάθεση ψυχής» και έκανε γνωστό ότι η κ. Σταμπουλή, εκτός από το πυροσβεστικό όχημα, δώρισε πρόσφατα εξοπλισμό για τους πυροσβέστες, καθώς επίσης και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες στην περιοχή Κασσάνδρας.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής του πυροσβεστικού οχήματος θα γίνει μεθαύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κασσάνδρας, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Σπύρου Βούγια.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s